Жахлива ДТП через торфяний дим у Львові: з'явилися відео та нові подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Жахлива ДТП через торфяний дим у Львові: з'явилися відео та нові подробиці

Жахлива ДТП через торфяний дим у Львові: з'явилися відео та нові подробиці

У Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Львівській області заперечують, що причиною масового зіткнення автомобілів в передмісті Львова могло стати сильне задимлення через горіння торфовищ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
Як розповіли в прес-центрі ГУ ДСНС у Львівській області, «горіння торфу в селі Ситихів Жовківського району ліквідовано практично по всій площі горіння. Інтенсивного виділення продуктів горіння на місці пожежі немає. У зв'язку з великим резонансом в суспільстві з приводу дорожньо-транспортної пригоди поблизу села Гряда Жовківського району повідомляємо: задимлення від горіння торфовища не могло привести до зіткнення автомобілів. На місці виникнення ДТП вранці спостерігався сильний туман».
При цьому в прес-службі Головного управління Національної поліції у Львівській області повідомили, що станом на 09.50 кількість постраждалих в масовому зіткненні автомобілів в передмісті Львова зросла до 10 осіб.
Раніше в поліції повідомили про те, що причиною масштабної ДТП могло стати «задимлення через торф».
Крім того, громадські активісти Львівської області в соцмережах вранці 8 вересня повідомляли про сильну задимленість в передмісті Львова з запахом гару, ілюструючи проблему фотографіями.




Як повідомляв ONLINE.UA, збитий на Гостомельському шосе під Києвом лось вранці 7 вересня став причиною утворення великого затору в бік столиці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?