Путін живе не реальністю, а уявленням про неї: у Росії поставили "діагноз"
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін живе не реальністю, а уявленням про неї: у Росії поставили "діагноз"

Путін живе не реальністю, а уявленням про неї: у Росії поставили "діагноз"
Джерело:  online.ua

Президент РФ Володимир Путін

, за уявленнями росіян, посилив країну завдяки приросту території через анексію Криму, і це могло б бути реальністю сто років тому; проте зараз все інакше, і півострів потребує інвестицій і розвитку, а прибуток може дати тільки років через 20.


Таку думку в інтерв'ю ONLINE.UA висловив російський політолог Дмитро Орєшкін.


«У уявленні про реальність Путін посилив РФ, тому що збільшив території», - зазначив експерт, коментуючи подання росіян.


У той же час у Росії «багато своїх територій, куди ніхто не інвестує, але в ментальному просторі люди радіють, що РФ приєднала Крим (в результаті анексії в 2014 році, - ONLINE.UA)».


За його словами, громадяни Росії «вважають, що стали багатшими і сильнішими» завдяки окупації півострова.


«Стали б, якби це було сто років тому. Крим - це місце, куди треба вкладати, розвивати інфраструктуру, а результат можна побачити років через двадцять. Одна справа - реальність, а інша - уявлення про реальність», - заявив політолог.


Також Орєшкін висловив переконання в тому, що подібний розвиток подій неможливий в Німеччині.


«Німцям немає потреби когось прирощувати. Вони за два десятки років витратили два трильйони євро на Східну Німеччину, і було б добре її до кінця "переварити", - резюмував він.


Повний текст

інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Путин живет сказками, а с Крымом россияне "опоздали" на сто лет - политолог Орешкин

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?