Велика спецоперація силовиків загрожує бойовикам ДНР проблемами: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Велика спецоперація силовиків загрожує бойовикам ДНР проблемами: з'явилися фото

Велика спецоперація силовиків загрожує бойовикам ДНР проблемами: з'явилися фото

Податкова міліція спільно зі Службою безпеки України за підтримки штабу антитерористичної операції перекрила найбільший канал поставок продовольства на окуповані території Донбасу.
Про це повідомив глава Державної фіскальної служби України Сергій Білан, передає ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
"Був перекритий найбільший канал поставок на непідконтрольну територію продуктів харчування, паливно-мастильних матеріалів, медикаментів та інших товарів. При цьому серед основних замовників таких поставок було так зване «міністерство оборони ДНР", - розповів він.
Також керівник ДФС додав, що перехоплені товари «йшли безпосередньо бойовикам».
Спецоперація проводилася в «сірій зоні» - районі між передовими позиціями ЗСУ і бойовиків.
Крім того, на перевалочних базах проведені обшуки, були затримані автомобілі з товаром.
"Проведення цієї спецоперації було пов'язано з серйозним ризиком. Тому що в самому селищі активно поводяться ворожі диверсійно-розвідувальні групи, постійно працюють снайпери, а на виїзді розташований блокпост бойовиків", - додав Білан, не уточнивши при цьому, який селище він має на увазі.
За його словами, завдяки злагодженим діям, всі учасники операції, в якій було задіяно понад 100 чоловік - повернулися на свої позиції без втрат.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Луганській області був виявлений підземний трубопровід, призначений для контрабанди.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?