РосЗМІ повідомили про "сенсацію" щодо Євробачення-2017: соцмережі закипіли
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

РосЗМІ повідомили про "сенсацію" щодо Євробачення-2017: соцмережі закипіли

РосЗМІ повідомили про "сенсацію" щодо Євробачення-2017: соцмережі закипіли
Джерело:  online.ua

Міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2017, який повинен відбутися в Україні, можуть віддати Росії, якщо українські організатори не встигнуть підготуватися, заявили в Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російський канал НТВ.
У повідомленні на сайті каналу йдеться, що жовтень - крайній термін для визначення місця, де пройде конкурс, і джерела коштів для нього.
"Якщо Україна не зможе прийняти конкурс, право його проведення автоматично переходить до країни, яка зайняла друге місце. У 2016 році його отримала Австралія. Однак, за правилами, шоу повинно проходити в Європі, тож співорганізатором «Євробачення» в 2017 році може стати Росія - як країна, яка посіла третє місце", - йдеться в повідомленні.
У мережі з'явилася хвиля обурень з приводу того, що Євробачення-2017 може пройти в країні-агресорі.


"Што? Євробачення 2017, можливо, буде в Росії?", "О, ні", "Прийшла "зрада", звідки не чекали", - пишуть інтернет-користувачі.
Нагадаємо, українські організатори вже досить довгий час не можуть визначитися з містом, яке візьметься за організацію проведення конкурсу.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія заявив, що переможця відбору з проведення Євробачення-2017 в Україні визначатимуть президент Петро Порошенко і прем'єр-міністр Володимир Гройсман.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?