Остання американська пропозиція: Обама все пояснив Путіну щодо Сирії
Категорія
Світ
Дата публікації

Остання американська пропозиція: Обама все пояснив Путіну щодо Сирії

Остання американська пропозиція: Обама все пояснив Путіну щодо Сирії
Джерело:  online.ua

У рамках переговорів на саміті G20 в Китаї президент США Барак Обама передав президенту Росії Володимиру Путіну свої остаточні пропозиції щодо конфлікту в Сирії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Washington Post.
Так серед головних тез, запропонованих американським президентом, значаться досягнення перемир'я на всій території Сирії; забезпечення коридорів для доставки продуктів і іншої гуманітарної допомоги; припинення польотів сирійської авіації; початок спільної повітряної кампанії для завдання ударів по позиціях терористичного угрупування "Ісламська держава".
"Ми націлені на тривалий період режиму тиші. Тому переговори тривали довго. Ми хочемо зробити кроки до всеосяжного підходу. Це не повинно бути ще одним короткостроковим перемир'ям", - відзначило джерело The Washington Post.
Як повідомляв ONLINE.UA, український експерт, директор Центру близькосхідних досліджень Ігор Семиволос заявив, що спроба президента Росії Володимира Путіна переламати ситуацію в сирійській війні, швидше за все, обернеться його поразкою, оскільки він не може кинути в бій сили російської піхоти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?