Небачена щедрість: бойовики ДНР роздадуть школам і дитсадкам прострочені продукти з Росії
Категорія
Україна
Дата публікації

Небачена щедрість: бойовики ДНР роздадуть школам і дитсадкам прострочені продукти з Росії

Небачена щедрість: бойовики ДНР роздадуть школам і дитсадкам прострочені продукти з Росії

Бойовики ЛНР мають намір роздавати прострочені продукти з російських "гуманітарних конвоїв" в школах і дитячих садках на підконтрольних їм територіях.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані Головного управління розвідки Міністерства оборони України.
«З огляду на відкрите невдоволення луганчан, які звинуватили ватажка ЛНР Плотницького в черговий крадіжці "гуманітарки" для перепродажу через власну мережу супермаркетів, місцева "влада" замінила етикетки консервних банок, вказавши новий термін придатності. Для приховування такої очевидної заміни більшу частину продуктів планується видати в навчальні заклади та установи дошкільної освіти", - відзначили розвідники.
Також в повідомленні говориться, що через стагнацію російської економіки обсяг допомоги в «гуманітарних конвоях» з Росії не тільки зменшився в обсягах, а й істотно знизився в якості.
«Після сортування продовольства, доставленого "гуманітарним конвоєм" 25 серпня, тільки 10% м'ясних і рибних консервів визнані придатними до споживання і видані населенню тимчасово окупованих територій Луганської області. У решти 90% консервів терміни зберігання вийшли ще задовго до транспортування з Росії», - резюмували в ГУР.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше колишній бойовик ДНР розповів правду про російські «гумконвої», в яких під виглядом допомоги Росія завозить зброю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?