У Луценка розповіли про справжній детектив із затриманням Каськіва
Категорія
Події
Дата публікації

У Луценка розповіли про справжній детектив із затриманням Каськіва

У Луценка розповіли про справжній детектив із затриманням Каськіва

У генеральній прокуратурі України, яку очолює Юрій Луценко, розповіли про те, що перед затриманням в Панамі колишній глава Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислав Каськів намагався втекти на Кубу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
Як розповів заступник генпрокурора Євген Єнін, після як Каськів хизувався своїм фото з панамським поліцейським, Генпрокуратурою була отримана оперативна інформація про те, що ця особа планує тікати з території Панами.
"Зухвалість цього персонажа в соціальних мережах зіграла з ним злий жарт. Вона інтенсифікувала зусилля і протягом дуже короткого часу ми домоглися видачі владою Панами ордера про тимчасовий арешт Владислава Каськіва. Більш того, завдяки візиту посла України Руслана Спіріна, якому окрема подяка, протягом буквально двох трьох діб до панамської влади був доставлений оригінал запиту про допомогу, в якому вимагаємо видачі Владислава Каськіва", - сказав Єнін.
Він також повідомив, що правоохоронцями відпрацьовувалися як повітряний, так і морський шляхи. "За результатами скоординованих зусиль панамської влади Владислав Каськів та його близькі, які також перебували разом з ним, були внесені в системи впізнання зовнішності. Відповідно, навіть його спроби змінити зовнішність або покинути територію республіки Панами будь-яким способом були б відразу заблоковані», - розповів Єнін.
«В останні дні була виявлена ​​спроба Владислава Каськіва купити квиток на Кубу, однак у встановлений момент він не з'явився на посадку, де його чекали представники місцевих спецслужб. Разом з тим, за результатами успішно проведеної спеціальної операції, сьогодні вночі його успішно затримали", - повідомив заступник Луценка.
"Зараз ми чекаємо офіційного підтвердження факту затримання Каськіва, а також обставини проведення цієї операції каналом Інтерполу. Через різницю в часі інформацію ми отримаємо сьогодні пізно ввечері", - додав Єнін.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше генпрокурор Юрій Луценко уже заявляв про затримання в Панамі Владислава Каськіва. Однак колишній чиновник це спростував, заявивши, що його ніколи не заарештовували ні в Панамі, ні будь-де.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?