Прем'єр Вірменії пішов у відставку: звинувачує у всьому політику і війну
Категорія
Світ
Дата публікації

Прем'єр Вірменії пішов у відставку: звинувачує у всьому політику і війну

Прем'єр Вірменії пішов у відставку: звинувачує у всьому політику і війну
Джерело:  interfax.com.ua

Прем'єр-міністр Вірменії Овік Абраамян заявив про своє рішення подати у відставку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Інтерфакс-Україна ».
"Під час всієї своєї політичної кар'єри я боровся проти бар'єрів, працював для побудови мостів співробітництва. Очолений мною уряд завжди був відкритий для діалогу, ми доклали величезних зусиль для діалогу між усіма частинами суспільства. Результати є, однак суспільство поки залишається поляризованим", - сказав Абраамян на засіданні уряду Вірменії 8 вересня.
За його словами, причиною його відставки виступають розбіжності, що підживлюються геополітичними, зовнішньоекономічними та військовими викликами.
"Це не дає нам можливості надати швидкі рішення найважливіших проблем - від забезпечення рівних умов до боротьби проти корупції. Ми все ще перехідна країна, в якій для поліпшення економічної і соціальної ситуації потрібні єдині зусилля суспільства і уряду", - заявив Абраамян.
За його словами, для цього необхідні "нові підходи, новий початок". З цієї причини я вирішив подати у відставку і надати можливість сформувати новий уряд президенту. Треба дати шанс новому уряду на основі виконаної роботи згуртувати суспільство новими підходами", - підсумував прем'єр Вірменії.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше експерт вірменського Центру політичних і міжнародних досліджень Рубен Меграбян заявив, що влада Вірменії, користуючись політичними технологіями Кремля, вбиває політику в країні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?