Загибель водія Путіна: західні ЗМІ видали сенсаційну версію
Категорія
Світ
Дата публікації

Загибель водія Путіна: західні ЗМІ видали сенсаційну версію

Загибель водія Путіна: західні ЗМІ видали сенсаційну версію

Західні ЗМІ заявляють, що ДТП, в якій загинув особистий водій президента Росії Володимира Путіна, було попередженням для самого глави держави.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН, який цитує західні ЗМІ.
Так The Daily Mail відзначає, що за кермом президентського автомобіля був кращий водій Путіна. А це, за версією журналістів, дає підстави вважати, що це був замах на самого президента РФ "агентами іноземної розвідки".
У свою чергу The Millennium Report повідомляє, що це було "послання" Путіну.
"Таке "зухвале" послання президенту Путіну може бути погоджено тільки з внутрішньої групою іноземних спецслужб, у яких є свої довірені особи в Москві. Москва настільки велика, що агенти можуть самі запланувати і здійснити напад прямо в місті", - йдеться в матеріалі.
Раніше в мережі з'явилися відео лобового зіткнення на Кутузовському проспекті в Москві, в результаті якого загинув 69-річний водій Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?