Лукашенко виступив союзником Росії в новому скандалі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Лукашенко виступив союзником Росії в новому скандалі

Лукашенко виступив союзником Росії в новому скандалі
Джерело:  Говорить Москва

Президент Білорусі Олександр Лукашенко підтримав винос прапора Росії білоруською делегацією на церемонії відкриття Паралімпіади в Ріо-де-Жанейро.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на радіо "Говорить Москва".
За словами прес-секретаря Лукашенка Наталії Ейсмонт, так білоруська команда висловила солідарність з відстороненими від змагань російськими спортсменами.
"Винесення прапора під час церемонії відкриття - ініціатива білоруської делегації. Проте, я хочу підкреслити, що це позиція державна, і це в тому числі позиція президента країни і президента нашого Паралімпійського комітету. Ми солідарні з російськими паралімпійцями", - заявила Ейсмонт.
За її словами, найбільші питання в ситуації з російськими паралімпійцями викликає те, що ніхто не пред'явив доказів застосування ними допінгу.
"Якщо вони говорять про допінг, ми категорично проти допінгу, але жодного факту щодо паралімпійців, які застосовували б допінг, і яких усунули від участі, пред'явлено не було. А люди, для яких спорт - це більше, ніж спорт, були від Паралімпіади відсторонені. Ось це наша державна позиція і позиція президента нашої країни", - додала прес-секретар Лукашенко.
Як повідомляв ONLINE.UA, церемонію відкриття Паралімпіади прикрасив гігантський прапор України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?