На Львівщині розгорається скандал з п'яними поліцейськими чинами за кермом
Категорія
Події
Дата публікації

На Львівщині розгорається скандал з п'яними поліцейськими чинами за кермом

На Львівщині розгорається скандал з п'яними поліцейськими чинами за кермом
Джерело:  online.ua

Увечері 7 вересня патрульні Львова зупинили автомобіль керівника карного розшуку Головного управління Національної поліції Львівської області Миколи Гладюка, який перебував за кермом в нетверезому стані.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ZIK.
За даними джерел видання, Гладюк намагався уникнути покарання, демонстрував службове посвідчення, на місці зупинки його авто патрульними зав'язалася суперечка.
Після цього на місце події прибув виконуючий обов'язки керівника Головного управління Національної поліції Львівської області Дмитро Загарія на службовому автомобілі з водієм.
За даними співрозмовників ZIK, і водій, і сам Загарія нібито були напідпитку.
При цьому народний депутат Володимир Парасюк також написав про інцидент на своїй сторінці в Facebook. Водночас Парасюк стверджує, що це сталося 8 вересня.
"Сьогодні патрульна поліція Львова затримала п'яного начальника карного розшуку Львівського обласного управління поліції Миколу Гладюка. Оформили за ст. 130 КУпАП. До речі, їхав він з атестації, яку в цей день проходив. На захист свого друга приїхав ще один начальник, який, за словами свідків, був п'яний. Прізвище іншого поки таємниця", - написав у соцмережі Парасюк.
При цьому джерело « Української правди » в Національній поліції повідомило, що керівництву відомо про цей випадок. "Зараз керівництво збирає всю інформацію детальну від всіх учасників події, щоб після її аналізу прийняти відповідні рішення, про які буде повідомлено публічно, але пізніше", - повідомили джерела УП в поліції.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Києві п'яна поліцейська, яку вже зупиняли в нетверезому вигляді за порушення ПДР, влаштувала стрілянину в одному зі столичних ресторанів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?