У мережі дали Лещенку пораду "перемоги": потрібна година часу
Категорія
Політика
Дата публікації

У мережі дали Лещенку пораду "перемоги": потрібна година часу

У мережі дали Лещенку пораду "перемоги": потрібна година часу

Народному депутату від БПП Сергієву Лещенку

, щоб відповісти всім критикам і закрити питання з приводу купленої ним квартири, потрібно витратити всього лише одну годину свого часу.


Свою пораду депутату передав відомий український блогер Серж Марко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.


«Все розслідування - справа однієї години витраченого часу. Рецепт перемоги для Сергія простий - йде в банк, бере документи, які вказують, від кого надійшли на його рахунок гроші. Я так розумію, що йому всього лише треба буде показати надходження ста з х***м тисяч доларів від Притули (колишньої співробітниці Лещенка - Ред.) і залишку суми від Топольської (діджея і цивільної дружини Лещенка - Ред.)», - зазначив блогер.


Крім того, депутату варто «показати доки по обігам сум на цьому рахунку, які покажуть, що всі надходження на цей рахунок були чистими і прозорими, а також показати документи, на підставі яких Сергію на розрахунковий рахунок надходили ці платежі і він накопичив свою частку оплати за квартиру чесно і прозоро (у Сергія як у чесного антикорупціонера всі ці документи же ж на руках, з усіма платіжками сплачених податків і комісій, адже так?)».


«Все, розслідування закінчено, всі задоволені. Справа однієї години, було б бажання. Так що закінчуйте цю бурю в склянці, в світі багато чого цікавого відбувається», - з гумором резюмував він.


Як повідомляв ONLINE.UA, 6 вересня стало відомо, що

Сергій Лещенко придбав у центрі Києва квартиру вартістю близько 300 тисяч доларів

, при цьому депутат в 2015 році задекларував 204 тисяч гривень доходу.


Пізніше сам

Лещенко звернувся в антикорупційні органи з проханням перевірити процедуру купівлі ним квартири

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?