Не треба дешевих понтів: у Луценка прокоментували повідомлення Інтерполу щодо Каськіва
Категорія
Події
Дата публікації

Не треба дешевих понтів: у Луценка прокоментували повідомлення Інтерполу щодо Каськіва

Не треба дешевих понтів: у Луценка прокоментували повідомлення Інтерполу щодо Каськіва
Джерело:  online.ua

Інтерпол підтвердив арешт екс-глави Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України Владислава Каськіва в Панамі, при цьому в Генеральній прокуратурі, яку очолює Юрій Луценко, жорстко прокоментували затримання екс-чиновника.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook заступника генпрокурора Євгена Єніна.
"Тільки-но отримали по каналах Інтерполу офіційне підтвердження арешту Владислава Каськіва в Панамі", - написав Єнін у соцмережі.
Раніше Єнін заявив, що зухвалість Каськіва в соціальних мережах зіграла з ним злий жарт, інтенсифікувавши зусилля влади, і протягом короткого часу Україна добилися видачі ордера про тимчасовий арешт Каськіва в Панамі.
Відзначимо, що 25 серпня, після перших повідомлень про затримання в Панамі, екс-чиновник опублікував фото поруч з поліцейським і зі свіжим номером панамської газети.


"Головний урок цієї історії - дешеві понти дорого обходяться нахабному любителю селфі", - написав заступник генпрокурора.


Єнін також повідомив, що Панама 25 серпня видала ордер на тимчасовий арешт екс-чиновника, який передбачає арешт до 40 діб. Крім того, Україна передала оригінал запиту в Панаму про екстрадицію Каськіва.


Як повідомляв ONLINE.UA,

в середині серпня генпрокурор Юрій Луценко вже заявляв про затримання в Панамі Владислава Каськіва

. Однак колишній чиновник це спростував, заявивши, що його ніколи не заарештовували ні в Панамі, ні будь-де ще.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?