В Україні відреагували на заяву Росії про Євробачення-2017
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

В Україні відреагували на заяву Росії про Євробачення-2017

В Україні відреагували на заяву Росії про Євробачення-2017
Джерело:  online.ua

Гендиректор Національної телекомпанії України, яка є організатором відбору до конкурсу і його проведення, Зураб Аласанія назвав нісенітницею інформацію російських ЗМІ про можливу передачу Євробачення-2017 Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Страну".
"Я б не хотів коментувати інформацію в російській пресі, тим більше що це нісенітниця", - сказав він в інтерв'ю українському виданню.
І на питання, чи може відповідати дійсності така інформація, Аласанія сказав: "Ні, звичайно!".
Нагадаємо, російські ЗМІ повідомили, що якщо в Україні до жовтня не визначать місто проведення Євробачення-2017, то його проведення автоматично переходить до країни, яка зайняла друге місце. У 2016 році його отримала Австралія. Однак, за правилами, шоу повинно проходити в Європі, тож співорганізатором Євробачення в 2017 році може стати Росія - як країна, яка посіла третє місце.
До слова, в финал конкурса по отбору города, где пройдет песенный конкурс в 2017 году, вошли три города: Киев, Днепр и Одесс у фінал конкурсу з відбору міста, де пройде пісенний конкурс в 2017 році, увійшли три міста: Київ, Дніпро і Одеса.
Відзначимо, українські організатори вже досить тривалий час не можуть визначитися з містом, який візьметься за організацію проведення конкурсу.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія заявив, що переможця відбору з проведення Євробачення-2017 Україні визначатимуть президент Петро Порошенко і прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?