Мережу повеселило п'яне шоу депутата від партії Путіна: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Мережу повеселило п'яне шоу депутата від партії Путіна: опубліковано відео

Мережу повеселило п'яне шоу депутата від партії Путіна: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Депутат від російської партії «Єдина Росія», від якої балотувався президент РФ Володимир Путіна, в думі міста Дегтярська, завідуюча дитсадком Світлана Ігошина прийшла на зустріч з виборцями в стані алкогольного сп'яніння.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на znak.com.
Свій стан Ігошина пояснила трагедією в родині.
Відео було знято на зустрічі Ігошиної з виборцями 6 вересня у дворі будинку на вулиці Ціолковського, 2 в російському Дегтярську. Присутні на заході виборці розповіли, що Світлана Ігошина прийшла на зустріч п'яною, голосно говорила не зовсім зв'язні речі і явно хиталася.
За словами очевидців, на зустрічі були присутні близько 10-12 виборців, в основному пенсіонери з навколишніх будинків, і, звичайно, всі вони помітили стан Ігошиної. «Це кошмар, дуже соромно. При цьому Ігошина працює завідуючою дитячого садка. Відмінний приклад для підростаючого покоління», - зазначають місцеві жителі.
Як пояснила сама Світлана Ігошина, вона дійсно в той вечір випила алкоголь і медикаменти, через трагедію, що сталася в її родині. «Так, я не соромлюся цього - я випила за афганське братство, адже маю на це повне право, я пройшла Чечню, - зазначила Ігошина. - У мене вдома сталися трагічні події. І взагалі, я не хотіла йти на цю зустріч, але опоненти мене розлютили, і я була змушена на неї піти. Я більше навіть ліків випила».
«Це дуже особисте», - заявила Игошина у відповідь на питання про те, що саме сталося в її родині.
При цьому відео викликало ряд іронічних коментарів.
Галина: Хитається, як і вся наша влада. Всі на вибори!
«У слуги народу - кращих партійців!», «Для єдросів це нормальний стан», - іронізують в коментарях.
«Нормальна тітка, виділятися в думі не буде», «Свій електорат треба поважати, а це свинство і зневага...», - відзначають користувачі мережі.


Як повідомляв ONLINE.UA, шведський художник Нільс-Петтер Еквалл (Nils-Petter Ekwall) заявив, що російська партія "Єдина Росія" без дозволу використовує його ілюстрацію у своїй передвиборчій агітації, при цьому цей факт викликав ряд емоційних відгуків у соцмережах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?