Верхи на танках: в Кабміні різко висловилися щодо заяви Росії про Євробачення-2017
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Верхи на танках: в Кабміні різко висловилися щодо заяви Росії про Євробачення-2017

Верхи на танках: в Кабміні різко висловилися щодо заяви Росії про Євробачення-2017
Джерело:  online.ua

Міністр інфраструктури Володимир Омелян, який входить до Оргкомітету Кабінету міністрів з підготовки проведення Євробачення, різко відповів на інформацію російських ЗМІ про можливу передачу Євробачення-2017 Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Страну".
Омелян назвав появу подібних публікацій у російській пресі провокацією.
"Україна може провести Євробачення в Москві, верхи на танках, якщо вони так хочуть", - висловився міністр інфраструктури.
"Але насправді, це повний ідіотизм і провокація. Тут навіть коментувати нічого. Просто поставте цим товаришам пісню групи "Ленінград" - "Москва, по ком звонят твои колокола", - додав він.
Нагадаємо, російські ЗМІ повідомили, що якщо в Україні до жовтня не визначать місто проведення Євробачення-2017, то його проведення автоматично переходить до країни, яка зайняла друге місце. У 2016 році його отримала Австралія. Однак, за правилами, шоу повинно проходити в Європі, тож співорганізатором Євробачення в 2017 році може стати Росія - як країна, яка посіла третє місце.
Як повідомляв ONLINE.UA, гендиректор Національної телекомпанії України, яка є організатором відбору до конкурсу і його проведення, Зураб Аласанія назвав нісенітницею інформацію російських ЗМІ про можливу передачу Євробачення-2017 Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?