Білорус-любитель прапора Росії поплатився за демарш на Паралімпіаді
Категорія
Світ
Дата публікації

Білорус-любитель прапора Росії поплатився за демарш на Паралімпіаді

Білорус-любитель прапора Росії поплатився за демарш на Паралімпіаді
Джерело:  online.ua

Міжнародний паралімпійський комітет анулював акредитацію представника делегації Білорусі, що ніс прапор Росії під час церемонії відкриття Паралімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter директора зі зв'язків з громадськістю МПК Крейга Спенса.
Нагадаємо, Міжнародний паралімпійський комітет почав розслідування відносно одного з членів делегації збірної Білорусі, який з'явився на церемонії відкриття Паралімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро з російським прапором. Чоловікові вдалося пройти по стадіону кілька десятків метрів, перш ніж прапор у нього забрали.
"МПК скасував акредитацію людини, яка несла російський прапор в складі білоруської делегації на відкритті Паралімпіади в Ріо", - написав Спенс.

У четвер білоруське видання "Прессбол" повідомило, що російський прапор ніс директор центру олімпійської підготовки з легкої атлетики Білорусі Андрій Фомочкін.
Як відомо, російські спортсмени не беруть участі в Паралімпійських іграх через відсторонення Паралімпійського комітету Росії (ПКР) після доповіді незалежної комісії ВАДА про держпідтримку вживання допінгу.
Раніше повідомлялося, що президент Білорусі Олександр Лукашенко підтримав винос прапора Росії білоруською делегацією на церемонії відкриття Паралімпіади в Ріо-де-Жанейро.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?