Бойовики ЛНР теж знайшли країну ЄС для "представництва"
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ЛНР теж знайшли країну ЄС для "представництва"

Бойовики ЛНР теж знайшли країну ЄС для "представництва"
Джерело:  online.ua

Бойовики ЛНР заявили про намір відкрити своє «представництво» на території Австрії, яка є членом Євросоюзу.
Про це заявив так званий «депутат народного ради ЛНР» Микола Запорожцев, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інформацію з сепаратистських ресурсів.
«Ми відкриваємо «представництво» в Австрії і уповноважили очолити його Альфреда Альмедера», - розповів «депутат».
При цьому він додав, що «представництво ЛНР» в Австрії займатиметься інформаційно-просвітницькою діяльністю і організацією доставки гуманітарної допомоги в окуповані бойовиками райони Луганської області.
Запорожцев зазначив, що, перш за все, «представництво» буде «розповідати правду про те, що відбувається в «республіці», оскільки австрійські ЗМІ нібито подають «не зовсім правдиву інформацію».
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше бойовики ДНР заявили про відкриття свого «представництва» на території Чехії, в місті Острава під виглядом громадського «об'єднання».
Після цього Міністерство закордонних справ України направило ноту протесту в посольство Чехії, а чеські дипломати у відповідь заявили про намір звернутися в крайовий суд і ліквідувати громадське об'єднання під назвою «Представницький центр ДНР».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?