Бойовики ІДІЛ палять турецькі танки ракетами з Росії: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Бойовики ІДІЛ палять турецькі танки ракетами з Росії: з'явилося відео

Бойовики ІДІЛ палять турецькі танки ракетами з Росії: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Бойовики терористичного угрупування ІДІЛ знищили російськими ракетами два турецьких танки в Сирії, в результаті атаки загинули троє військовослужбовців.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог російського Центру аналізу стратегій і технологій.
Згідно з даними ЗМІ і опублікованому на YouTube відео, 6 вересня на півночі провінції Алеппо ісламісти почали контрнаступ проти сил Туреччини.
На відеозаписі відображено ураження бойовиками ІДІЛ двома послідовними пусками протитанкових керованих ракет (імовірно, що "Корнет-Е") двох танків турецької армії (імовірно, модернізовані М60Т Sabra).
Судячи з відео, в обох випадках одного потрапляння ПТУР "Корнет-Е" російського виробництва вистачило для повного знищення танка, в тому числі з вигоранням або вибухом боєзапасу. За даними ЗМІ, в ході атаки троє турецьких військовослужбовців загинули і четверо були поранені.


Нагадаємо, раніше президент Туреччини Реджеп Ердоган заявив, що турецькі Збройні сили спільно з армією США готові вибити бойовиків "Ісламської держави" з Ракки, яку бойовики називають своєю столицею.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?