Бойовики ДНР перетворили день звільнення Донбасу на пропагандистське шоу: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР перетворили день звільнення Донбасу на пропагандистське шоу: з'явилося відео

Бойовики ДНР перетворили день звільнення Донбасу на пропагандистське шоу: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Бойовики ДНР в день звільнення Донбасу від німецьких окупаційних військ влаштували пропагандистське шоу з прапорами так званої "республіки" і піонерами.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Youtube.
Щорічно день звільнення Донбасу від німецьких окупаційних військ відзначається 8-го вересня, але бойовики ДНР вирішили відзначити його на день раніше. В окупованому місті розвісили борди з привітанням від ватажка так званої ДНР Олександра Захарченка, а на мітинг біля пам'ятника маршалу СРСР Федору Толбухіну прийшли пенсіонери і ветерани.
Повідомляється, що на мітинг привели школярів, одягнених в червоні пілотки з радянською зіркою. Також дітям роздали прапори з символікою бойовиків ДНР.
У Ворошиловському районі Донецька так званий "мер" окупованого міста Ігор Мартинов в оточенні ветеранів в панамках з наклейками символіки бойовиків, під супровід оркестру поклав квіти до пам'ятника Гурову. Пенсіонери, школярі і бойовики зібралися також біля пам'ятника Грінкевичу. Один з ветеранів заявив, що війна на Донбасі повинна закінчитися підняттям прапора бойовиків ДНР над будівлею Верховної Ради в Києві.


Раніше повідомлялося, що в Донецьку окупаційна адміністрація ДНР затвердила підручник української мови для перших і п'ятих класів загальноосвітніх шкіл.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?