Обама прокоментував нові провокаційні слова Трампа про Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Обама прокоментував нові провокаційні слова Трампа про Путіна

Обама прокоментував нові провокаційні слова Трампа про Путіна

Кандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що російський лідер Володимир Путін є більшим лідером, ніж американський президент Барак Обама.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle.
Трамп під час форуму з питань безпеки на телеканалі MSNBC 8 вересня відзначив, що дуже поважає жителів Росії і хотів би мати "прекрасні відносини" з Путіним.
"Думаю, що я з ним поладнаю. Він лідер. Більший лідер, ніж був лідером наш президент (Барак Обама - ред.)", - сказав мільярдер.
Також він вважає, що Путін "тримає країну під дуже суворим контролем". У той же час кандидат від республіканців зазначив, що політична система, яка існує в Росії, йому не подобається.
Як повідомляє The Washington Times, Обама у відповідь на заяву Трампа зазначив, що людям і журналістам потрібно обережніше вслухатися в усі заяви мільярдера і ставити більше запитань, адже Трамп дуже часто висловлює "необізнані, суперечливі, і навіть дивні ідеї".
«Я не думаю, що цей хлопець підходить на роль президента США, і з кожним його виступом я тільки переконуюся в цій думці», - заявив Обама.
Нагадаємо, раніше Дональд Трамп виступив із гучною заявою, пообіцявши депортувати два мільйони іммігрантів в першу ж годину його перебування на посаді президента США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?