Справа водія Blablacar: поліція видала новий факт
Категорія
Події
Дата публікації

Справа водія Blablacar: поліція видала новий факт

Справа водія Blablacar: поліція видала новий факт
Джерело:  032.ua

У поліції розповіли, що один із затриманих у справі про зникнення львів'янина Тараса Познякова погодився співпрацювати зі слідством.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 032.ua.
"Слідчо-оперативна група працює. Все йде за планом, львів'янина продовжують розшукувати. Один із затриманих у цій справі погодився співпрацювати зі слідством, а іншого правоохоронці оголосили в розшук", - сказав прес-секретар ГУ Національної поліції України в Київській області Микола Жукович.
Раніше повідомлялося, що правоохоронці розшукують тіло зниклого по дорозі в Київ жителя Львова Тараса Познякова в Києво-Святошинському районі Київської області, але поки безрезультатно.
Нагадаємо, 4 квітня львів'янин Тарас Позняков підвозив до Києва пасажирів, яких нібито знайшов на сервісі пошуку попутників BlaBlaCar, але до столиці він так і не дістався. Пізніше правоохоронці знайшли його автомобіль. Тіло Познякова досі не виявили.
За підозрою у вбивстві Тараса Познякова Дмитра Голуба і Луана Кингисеппа оголосили в міжнародний розшук. 4 серпня затримали Дмитра Голуба, після чого доставили до Києва.
Як повідомляв ONLINE.UA, росіянина Луана Кингисеппа розшукують у всіх відділках поліції РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?