У Києві знову загострюється ситуація навколо спірної території: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві знову загострюється ситуація навколо спірної території: опубліковані фото

У Києві знову загострюється ситуація навколо спірної території: опубліковані фото
Джерело:  УНН

У Києві поблизу будівельного майданчика на вулиці Святошинській, де вже розгорявся  конфлікт між місцевими жителями та Київміськбудом, знову збираються невідомі особи
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНН.


Жителі сусіднього з будмайданчиком будинку розповіли, що вони налякані, адже раніше була досягнута домовленість між незадоволеними проведенням будівельних робіт та забудовником щодо режиму "тиші" для вивчення ситуації з правової точки зору.
"На цей раз для нас незрозуміло, що відбувається. Схоже на те, що вже хтось третій вирішив далі розхитувати ситуацію. У нас тут режим "тиші". Взяли тайм-аут, так як штовханиною нічого не досягнемо. Ще пожежа була під час цих зіткнень... Це не правильно, треба розібратися. А хто ці "братки", які знову прийшли - взагалі незрозуміло. Може хтось вирішив поживитися?", - сказав один з мешканців будинку.
Місцеві жителі вирішили перекрити прохід до прилеглої до будівництва території, закрити ворота й не пропускати сторонніх осіб, щоб уникнути провокацій. Люди сподіваються на захист правоохоронних органів і не хочуть повторення подій 5 і 6 вересня. Також місцеві жителі побоюються стати жертвами маніпуляцій і сподіваються, що поліція з'ясує чиї інтереси відстоюють новоприбулі.
У той же час, в соцмережах повідомляють, що невідомі стріляють з пневматики.
"Святошинський провулок зараз. Тітушня вирішила питання вирішувати так", - написав блогер Victorius Prime в Twitter, опублікувавши фото з місця інциденту.


Нагадаємо, конфлікт між місцевими жителями й Київміськбудом почався ще 5 вересня. Як заявляли місцеві жителі й свідки, тітушки від забудовника захопили територію, яку місцеві використовували як парковку.  6 вересня конфлікт між місцевими жителями та Київміськбудом розгорівся з новою силою.
Також повідомлялося, що  на місці забудови в Святошинському районі Києва поліція затримала близько 30 осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?