Соратник Саакашвілі дуже різко висловився на адресу Порошенка
Категорія
Політика
Дата публікації

Соратник Саакашвілі дуже різко висловився на адресу Порошенка

Соратник Саакашвілі дуже різко висловився на адресу Порошенка

Колишній заступник генерального прокурора  Давид Сакварелідзе, який повідомляв про створення нової політичної сили з головою Одеської ОДА Міхеїлом Саакашвілі, заявив, що президент Петро Порошенко з гаранта Конституції перетворився на гаранта корупції.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Сакварелідзе.
Колишній заступник генпрокурора висловився на підтримку народного депутата від БПП  Сергія Лещенка, через квартиру якого раніше розгорівся скандал, назвавши Порошенко "тимчасовим президентом".
"Не буду зараз заглиблюватися в деталі багатомісячної кампанії під кодовою назвою "цькування неугодних в ім'я тимчасового президента України". Але хочу висловитися на підтримку всіх тих, хто, як і Сергій Лещенко, не боїться активно публічно говорити про досі діючі старі добрі схеми і потоки, які зараз очолюють наближені до президента люди і «залишки» «Народного фронту», - написав він.
За його словами, президент не зможе повернути назад свій рейтинг і довіру українців.
"Які б ресурси, гроші, немислиму кількість ботів і полуботів, чорнуху на головних каналах, слухняних і послужливих народних депутатів не використав президент і його оточення для того, щоб очорнити людей, що створюють їм дискомфорт, свій рейтинг і довіру українців йому вже не повернути. Квартира Лещенко не допоможе президенту, який з гаранта Конституції перетворився на гаранта корупції", - зазначив Сакварелідзе.
Раніше повідомлялося, що  Сергій Лещенко вважає прийнятною і адекватною ціну купленої ним квартири.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?