США зробили принизливу для Росії заяву про війну на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

США зробили принизливу для Росії заяву про війну на Донбасі

Міноборони України
США зробили принизливу для Росії заяву про війну на Донбасі

Міністр оборони США Ештон Картер на зустрічі з главою Міноборони України Степаном Полтораком заявив, що гідбридна війна на Донбасі проти України закінчиться принизливою поразкою Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Міноборони.
"Позиція США щодо агресії проти України залишається непохитною, анексія Криму ніколи не буде визнана, а гідбридна війна в Донбасі проти України закінчиться принизливою поразкою для Росії", - сказав Картер.
Глава Пентагону запевнив у подальшій підтримці України на шляху до реформ та відстоюванні суверенітету. Крім того Картер відзначив позитивну динаміку в проведенні реформ в українській армії.
Також повідомляється, що в Лондоні глави оборонних відомств України і США підписали «Концепцію розвитку партнерства між Міністерством оборони України та Міністерством оборони Сполучених Штатів Америки на п'ятирічний період».
Нагадаємо, раніше  в Пентагоні заявили, що колишній командувач американської армії, генерал у відставці Джон Абізаїд, став радником з питань оборони для України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?