Савченко зробила Порошенкові дивну пропозицію щодо ватажків ДНР-ЛНР
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко зробила Порошенкові дивну пропозицію щодо ватажків ДНР-ЛНР

Савченко зробила Порошенкові дивну пропозицію щодо ватажків ДНР-ЛНР
Джерело:  Фокус

Народний депутат Надія Савченко

 запропонувала президенту Петру Порошенку особисто обговорити з ватажками бойовиків ДНР і ЛНР Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким обмін полоненими.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

Фокус

.


В інтерв'ю виданню нардеп заявила, що глава держави робить недостатньо для звільнення полонених українських військових на Донбасі.


"Якщо я щось знаю, я не зобов'язана все озвучувати. Але я показую все своїми діями. Український головнокомандувач повинен зробити більше для тих хлопців, яких він відправляв на війну і які зараз знаходяться в полоні", - сказала Савченко.


За її словами, законний президент Порошенко повинен вести переговори з бойовиками Захарченком та Плотницьким безпосередньо.


"Він не повинен піднімати ситуацію до політичного рівня, щоб отримувати для себе політичні бонуси, особливо до якихось дат. Ви пам'ятаєте, навіть коли йшла війна, коли йшли криваві бої, людей міняли набагато оперативніше. Когось міняли батьки, когось учасники переговорів, бувало, що людей взагалі вимінювали на два ящика тушонки - така страшна "ціна" людини. Ці всі історії від матерів колишніх військовополонених, ніхто з них не сказав, що звільнив їх дітей Петро Порошенко. І коли президент вустами Тандита (радник голови СБУ Юрій Тандіт. - ред.) говорить, що Порошенко - єдиний парламентер в Донбасі, то нехай прямо йде говорити з Захарченком та Плотницьким. Життя людини повинно бути понад усе, навіть для президента України", - зазначила нардеп.


Раніше повідомлялося, що ватажок бойовиків ДНР

Олександр Захарченко заявив про бажання вести переговори з рівним за статусом, тобто з президентом України Петром Порошенком, і відмовився говорити з Надією Савченко

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?