Побоїще на будівництві в Києві: є затриманий
Категорія
Події
Дата публікації

Побоїще на будівництві в Києві: є затриманий

Побоїще на будівництві в Києві: є затриманий

У поліції Києва заявили, що правоохоронці локалізували  конфлікт між активістами й представниками забудовника на будівельному майданчику в Святошинському провулку, а також повідомили про одного затриманого.
 
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіціі в Києві.
"Увечері в провулок Святошинський прийшло кілька десятків активістів, вони намагалися увірватися на територію будівництва, почали кидати піротехнічні засоби й димові шашки", - йдеться в повідомленні.
За даними поліції, у відповідь охоронці та працівники будмайданчика запалили шини. "Співробітники поліції втрутилися в конфлікт і врегулювали ситуацію. В даний час з учасниками інциденту правоохоронці ведуть переговори", - додали у відділі комунікації.
Начальник ГУ Нацполіції в Києві Андрій Крищенко заявив, що одна людина затримана, інформація про потерпілих уточнюється.
Також повідомляється, що на місці події перебуває керівництво столичних правоохоронців, тривають переговори з учасниками протистояння. Поліцейські забезпечують правопорядок і намагаються не допустити грубих порушень закону.
Нагадаємо, 8 вересня на будмайданчику в Святошинському провулку знову з'явилися невідомі люди, сталися нові зіткнення, в результаті яких є постраждалі.  Активісти "Азова" при цьому повідомляли, що "тітушками" керує поліція.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?