Російський Сбербанк зробив гучну заяву про свій бізнес в Україні
Категорія
Економіка
Дата публікації

Російський Сбербанк зробив гучну заяву про свій бізнес в Україні

Російський Сбербанк зробив гучну заяву про свій бізнес в Україні
Джерело:  РІА Новини

Російський Сбербанк не має наміру продавати дочірню структуру в Україні, натомість в поточному році він завершить реструктуризацію її кредитного портфеля, заявив глава Ощадбанку Росії Герман Греф.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РИА Новости".


"У нас немає планів продажу. Ми наводимо свій бізнес там в нормальний стан, в силу того, що дуже важкі роки були в економіці. Сподіваюся, що в цьому році завершимо реструктуризацію клієнтів. Дуже великий обсяг поганих боргів", - сказав Греф.


Нагадаємо, що "дочки" банків РФ в Україні за підсумками першого півріччя 2016 року лідирували по збитках через вимоги Національного банку України нарахувати резерви: серед них - ВТБ, Промінвестбанк і Ощадбанк.


Раніше відомий український журналіст Віталій Портников опублікував фото офісу "Сбербанку Росії", з вивіски у якого загадково зникло слово "Росія".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?