В Україні жорстко пройшлися по шукачах порохоботів: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україні жорстко пройшлися по шукачах порохоботів: опубліковано відео

В Україні жорстко пройшлися по шукачах порохоботів: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Український блогер Ярослав Матюшин, звертаючись до тих, хто всюди шукає порохоботів (користувачів соцмереж, які за гроші відстоюють провладні позиції в дискусіях) і вірить в теорію змови, заявив про їх низький інтелектуальний рівень.
Про це Матюшин сказав в відеооблоге на ONLINE.UA.
"Напевно, в їх зародковій уяві вони (ті, хто говорить про порохоботів, - ONLINE.UA) собі малюють наявність якоїсь секретної кімнати, в якій сидить якийсь такий резидент, який керує своєю агентурною мережею. Кімната броньована, в ній немає вікон, дверей, як туди люди потрапляють - незрозуміло. Я часто це згадував у своїх блогах - фактично будь-яка конспірологія на 99% є маркером тупості. Якщо людина вірить в якусь теорію змови щодо чого б то не було, то інтелектуально вона одразу..." , - сказав блогер.
"Знаєте, як атоми набувають від'ємне значення? Так і у людини інтелект одразу набуває негативного значення. Який ваш IQ? Зі знаком мінус. Все це на *** н вимивається і девальвується конспірологічними теоріями, пошуками мережі порохоботів і вірою в проплаченість тієї чи іншої точки зору", - додав він.
Матюшин порадив користувачам мережі уникати контактів з тими, в чиїх записах вони зустрічають згадки про порохоботів.
"Тому, якщо ви на просторах українського інтернету будете зустрічати поєднання "проплачені порохоботи", "координована мережа", "спланована атака", "інформаційна кампанія" тощо, то, в принципі, можете сміливо уникати діалогу і комунікації з носієм таких ідей, тому що він просто ідіот. Дурник, якому бракує інтелекту аналізувати і адекватно сприймати навколишню інформацію", - сказав блогер.



Повний текст блога  читайте на ONLINE.UA: Вся правда о заговоре порохоботов в Украине.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?