Поведінка Путіна викликала паніку у бойовиків ДНР-ЛНР
Категорія
Політика
Дата публікації

Поведінка Путіна викликала паніку у бойовиків ДНР-ЛНР

Поведінка Путіна викликала паніку у бойовиків ДНР-ЛНР

Заяви президента РФ Володимира Путіна про його згоду на переговори в «нормандському форматі» викликали хвилю панічних чуток серед бойовиків ДНР і ЛНР, які сподівалися на масштабне вторгнення Росії в Україну.
Про це заявив координатор групи «Інформаційний спротив», народний депутат Дмитро Тимчук, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
«В рядах бойовиків ДНР відзначається нова хвиля чуток про «злив» з боку Путіна після його згоди на повернення в «нормандський формат», - повідомив він.
Також депутат зазначив, що розчарування бойовиків підкріплюють також зруйновані «надії терористів на те, що навчання ЗС РФ «Кавказ-2016» могли бути прикриттям для початку масштабної відкритої агресії РФ проти України».
«У підрозділах терористів ЛНР відзначаються схожі настрої, однак поширення подібних чуток нейтралізується інформацією командирів рівня «батальйон-бригада» щодо ймовірного масового перекидання в ЛНР додаткових підрозділів російських найманців і ЗС РФ для «повернення Лисичанська та Сєвєродонецька», - додав Тимчук.
Як повідомляв ONLINE.UA 10 серпня Володимир Путін заявив, що події в Криму, коли ФСБ РФ звинуватила українську розвідку в нібито підготовці терактів на півострові, є підставою відмовитися від зустрічі в "нормандському форматі" в Китаї.
Після цього з'явилися повідомлення про те, що Меркель, Олланд і Путін в ході телефонної розмови домовилися про тристоронню зустріч в Китаї. Особливий акцент ставився на те, що зустріч трьох лідерів пройде без Порошенка.
Однак зустріч не відбулася, і Володимир Путін зустрівся окремо з Ангелою Меркель і Франсуа Олландом, а пізніше зізнався, що йому «доведеться» зустрітися і з українським ліде ром.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?