Головний воєначальник Путіна приїхав до Криму пограти мускулами
Категорія
Події
Дата публікації

Головний воєначальник Путіна приїхав до Криму пограти мускулами

Головний воєначальник Путіна приїхав до Криму пограти мускулами
Джерело:  ТАРС

До анексованого Криму прибув один із найближчих соратників президента РФ Володимира Путіна, міністр оборони Росії Сергій Шойгу, метою якого значиться інспекція окупаційних військ в ході масштабних навчань «Кавказ-2016».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
"Глава військового відомства особисто проінспектує дії штабів і військ в ході стратегічних навчань "Кавказ-2016", - заявив офіційний представник російського Міноборони генерал-майор Ігор Конашенков.
Також він уточнив, що на полігоні «Опук» окупаційні війська планують відпрацювати дії угруповання військ з відбиття нападу умовного противника, "в ході цього етапу маневрів будуть задіяні всі види і роди військ, залучені до навчань".
Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні в анексованому Криму окупанти підняли в повітря велику кількість бойових літаків і вертольотів, а також випробували нову систему протиповітряної оборони.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?