Нова втрата на Донбасі: загинув досвідчений український розвідник
Категорія
Події
Дата публікації

Нова втрата на Донбасі: загинув досвідчений український розвідник

Нова втрата на Донбасі: загинув досвідчений український розвідник

У зоні АТО на Донбасі, незважаючи на оголошений «режим тиші», українські воїни продовжують зазнавати втрат: увечері 8 вересня загинув розвідник батальйону "Донбас Україна" Вадим Матросов, з позивним "Боцман".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу батальйону.
"Тебе чекали, брате, удома. Чекала сива мати, чекала молода дружина, чекали дві дівчинки-близнючки. Щоранку визирали, щовечора молилися, кожні вихідні ходили до церкви. Вони чекали, друже, тебе додому", - написали в "Донбасі".
Також в батальйоні відзначили, що Матросов був мобілізованим шостої хвилі, проте після демобілізації він вирішив продовжити службу і уклав контракт.
Як розповів журналіст Олексій Кондаков, «Боцмана» іноді «запитували, навіщо він лізе до окопів ворога».
"Каже, уяви як їх демотивує, коли вони над своїми позиціями бачать прапор України. Як їм страшно воювати
проти нас, знаючи, що ми вільно ходимо до них? Він не один жовто-синій прапор повісив на тому боці. Безстрашний, щирий, веселий", - написав журналіст.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше спостерігачі ОБСЄ показали інфографіку і в цифрах представили результати рішення про впровадження «режиму тиші».




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?