Гройсман жорстко вилаяв віце-прем'єра на засіданні в Раді: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Гройсман жорстко вилаяв віце-прем'єра на засіданні в Раді: з'явилося відео

Гройсман жорстко вилаяв віце-прем'єра на засіданні в Раді: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Під час години запитань до уряду у Верховній Раді прем'єр-міністр Володимир Гройсман жорстко висловився на адресу віце-прем'єра Геннадія Зубка, який відмовився звітувати перед депутатами.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Зокрема, під час прямої трансляції засідання парламенту, позафракційний депутат Олег Мусій запитав, чому до цих пір не вирішена ситуація з пожежею терикону у Львівській області, зазначивши, що профільні міністри і віце-прем'єр Зубко надсилають йому відписки.
"Незрозуміло, хто керує Кабінетом міністрів: ви чи миші", - сказав Мусій і попросив Гройсмана "навести лад із мишами в уряді".
Прем'єр, посміхнувшись, зазначив, що у владі є "не тільки миші, але й інші представники екзотичних тварин".
"Але є багато сумлінних людей, які роблять свою роботу в надзвичайних умовах", - сказав Гройсман.
Водночас він закликав депутатів не чекати тижнями, поки уряд звітуватиме в парламенті, а вирішувати питання оперативно - в телефонному режимі.


Після цього Гройсман попросив Зубка відповісти депутату. У відповідь віце-прем'єр відмовився включати мікрофон і, звертаючись до самого Гройсмана, сказав, що розбиратися з ситуацією на Львівщині "дав доручення ДСНС".
"А я тут до чого", - кинув Зубко.
На що прем'єр, також вимкнувши мікрофон і перейшовши на російську мову, пообіцяв: "А далі що?.. Ти ще раз так скажеш, я тебе нах*й вижену звідси... Ти зрозумів...".
Потім Гройсман включив мікрофон і сказав, вже українською мовою: "Ми розберемося".
Відзначимо, що у Львівській області жевріє терикон центральної збагачувальної фабрики "Червоноградська". За словами фахівців, це негативно впливає на екологію і здоров'я людей.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у Львівській області сталася масштабна пожежа на звалищі побутових відходів, під час якої загинули троє рятувальників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?