"Київміськбуд" після побоїщ з активістами оголосив про гучне рішення
Категорія
Події
Дата публікації

"Київміськбуд" після побоїщ з активістами оголосив про гучне рішення

"Київміськбуд" після побоїщ з активістами оголосив про гучне рішення
Джерело:  online.ua

Гучний скандал навколо будівництва в Святошинському районі Києва, в якому беруть участь місцеві жителі і компанія «Київміськбуд», продовжує набирати обертів: будівельна корпорація оголосила безстроковий страйк і припинила роботу на всіх своїх будівельних майданчиках.
Про це повідомляє ONLINE.UA, з посиланням на офіційний сайт компанії.
"Ми оголошуємо безстроковий страйк, зупиняємо всі свої роботи до того моменту, поки нашим працівникам більше не треба буде боятися виходити на будівельний майданчик", - йдеться в заяві.
Крім того, в «Київміськбуді» підкреслили, що «тепер наші інвестори - тисячі киян, які очікують власне житло - разом з нами будуть вимагати від вас нарешті перейти до рішучих дій і захистити чесний бізнес від рейдерів".
У компанії відзначили також, що рейдерська атака на будівельний майданчик фірми "вже привела до жертв серед будівельників, які не мають ніякого відношення до амбіцій проплачених кимось тітушек".
"Ми закликаємо міністра внутрішніх справ, керівників поліції, народних депутатів і всіх небайдужих до майбутнього нашої держави, негайно втрутитися в цю ганебну ситуацію і покарати винних так, щоб "мода" на рейдерські захоплення повністю законних будівництв в нашій країні, нарешті, перестала приносити дивіденди тим, хто за це платить", - йдеться в заяві.
Як повідомляв ONLINE.UA, 9 вересня біля головного офісу "Київміськбуду" відбулася акція протесту, в ході якої сталися зіткнення із застосуванням димових шашок.
Раніше сутички відбувалися поблизу будівництва в Святошинському провулку, 2, де "Київміськбуд" намагається звести 25-поверховий будинок, проти якого виступають місцеві жителі.
Протестуючі спробували увірватися на територію будівництва і почали кидати піротехнічні засоби і димові шашки. У відповідь охоронці та працівники будівельного майданчика запалили шини.
Співробітники поліції втрутилися в конфлікт і запобігли подальшим сутичкам.
Пізніше представники Громадянського корпусу "Азов" і місцеві жителі, які пікетували ділянку в Святошинському провулку, увійшли на територію будівництва і планували залишитися там на ніч.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?