В Україні коротко і зрозуміло пояснили головну претензію щодо дорогої квартири Лещенка: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україні коротко і зрозуміло пояснили головну претензію щодо дорогої квартири Лещенка: з'явилося відео

В Україні коротко і зрозуміло пояснили головну претензію щодо дорогої квартири Лещенка: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Відомий блогер Ярослав Матюшин вважає, що претензії до нардепа від БПП, журналіста Сергія Лещенка, який купив дорогу квартиру в центрі Києва, - скоріше не корупційного, а морального характеру.
Про це Матюшин сказав у відеооблозі на ONLINE.UA.
"Пункту про те, що у нас є комплекси ніщебродства, і тому ми заздримо Сергію, що він зміг купити за 7,5 мільйона квартиру в центрі Києва. Насправді - ні. Вже докладно все розписали, дуже багато опініон-мейкерів розписало, чому і які є до Сергійка пред'яви. Вони більше морального характеру, ніж корупційного з приводу покупки цієї квартири, хоча там теж не все так гладко, але нехай інші хлопці розслідують, це абсолютно не моя справа. Справа в тому, що коли люди бізнесу купують собі таку нерухомість, дорогі речі, дорогі Range Rover або Bentley, то на них народ не накидається. Тому що народ прекрасно розуміє, звідки у бізнесу гроші. Тут немає ніякого елемента заздрості, тут є елемент презирства", - зазначив блогер.
Він також сказав, що особисто знає людей, яким така нерухомість по кишені.
"Переїхавши до Києва, я познайомився з різноманітними людьми, і серед моїх знайомих є пара людей, які можуть собі дозволити таку нерухомість. І навіть крутіше", - сказав Матюшин.
"Тому люди спочатку не можуть допустити, що з ними хтось не погоджується. Через це всі трабли з певними ЗМІ. Не з усіма, але з певними", - резюмував він.




Повний текст блога  читайте на ONLINE.UA: Вся правда о заговоре порохоботов в Украине.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?