У Путіна похвалилися пусками ракет в окупованому Криму: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Путіна похвалилися пусками ракет в окупованому Криму: з'явилося відео

У Путіна похвалилися пусками ракет в окупованому Криму: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У ході військових навчань «Кавказ-2016» міністерство оборони Росії здійснило тренувальний запуск ракетного комплексу в окупованому Криму.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
Відзначимо, командно-штабні навчання Збройних сил Росії "Кавказ-2016" стартували 5 вересня, в тренуваннях беруть участь 12,5 тисячі військових, авіація і флот. Завершаться навчання 10 вересня.
«Чому не треба смішити «Іскандери»: залп ракетного комплексу на навчаннях «Кавказ-2016» і ​​поразка мети», - прокоментував відео в Twitter російський журналіст кремлівського пулу, що підтримує політику президента РФ Володимира Путіна, Дмитро Смирнов.
При цьому в коментарях користувачі не поділяють радості.
Alexander: скільки садків і шкіл ви угробили цими навчаннями?
Алтаец: Дайте краще грошовий залп по російським регіонам, які загинаються від бюджетного дефіциту.
lterichalfredhartman: В «Боїнг», як завжди, не потрапили?


Як повідомляв ONLINE.UA, стало відомо, що Росія провела в окупованому Криму військові маневри, в ході яких були підняті в повітря більше 20 винищувачів і 30 вертольотів в рамках військових навчань "Кавказ-2016".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?