У Гройсмана жорстко попередили Росію щодо Євробачення-2017
Категорія
Україна
Дата публікації

У Гройсмана жорстко попередили Росію щодо Євробачення-2017

У Гройсмана жорстко попередили Росію щодо Євробачення-2017
Джерело:  interfax.com.ua

Міністр культури України в уряді Володимира Гройсмана Євген Нищук заявив, що якщо Росія обере для участі в пісенному конкурсі "Євробачення-2017" нев'їздного в Україну виконавця, то це буде свідомою провокацією.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Інтерфакс-Україна ».
"Ті особи в будь-якій країні, які підпадають під санкції з яких-небудь причин відповідних органів, які не Міністерства культури, а Служби безпеки, - вони є нев'їзними. Про цих осіб Росія може дізнатися, і якщо вони свідомо йтимуть на перемогу такої особи, значить, це буде явною провокацією", - сказав Нищук на брифінгу після оголошення міста, яке прийме конкурс в 2017 році.
Міністр культури при цьому уточнив, що винятків із санкцій не буде, але додав, що в Росії є досить "порядних виконавців".
У свою чергу генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія зазначив: "Це міжнародний конкурс. Він про мир, про музику і пісні. Тому з нашого боку як організаторів не може бути ніяких перешкод ні для однієї країни світу".
Як повідомляв ONLINE.UA, оргкомітет обрав Київ містом, в якому пройде "Євробачення-2017".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?