У Білорусі сталася ДТП за бойовим літаком: з'явилися фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Білорусі сталася ДТП за бойовим літаком: з'явилися фото

У Білорусі сталася ДТП за бойовим літаком: з'явилися фото
Джерело:  L!fe #шоу

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди в Білорусі літак «Су-27» опинився в кюветі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на onliner.by.
Згідно з попередніми даними, водій тягача не розрахував швидкість, в результаті чого великогабаритний вантаж - багатотонний винищувач - виїхав з траси. За межами дороги виявився фюзеляж бойового літака «Су-27».
Інцидент стався на трасі М8 (кордон Росії - Вітебськ - Гомель - кордон України). За попередньою інформацією, водій великовантажа не розрахував швидкість руху.
У прес-службі міністерства оборони Білорусі при цьому повідомили, що цей літак не перебуває на озброєнні військово-повітряних сил і був переданий в ДОСААФ як музейний експонат.


Фото: onliner.by

Як повідомляв ONLINE.UA, Росію викрили у створенні чергового фейка про Україну: за повідомленнями ряду російських ЗМІ, українці нібито продали Китаю єдиний екземпляр найбільшого в світі літака Ан-225 "Мрія".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?