У Сирії загинула знаменита дівчина-"копія Анджеліни Джолі"
Категорія
Світ
Дата публікації

У Сирії загинула знаменита дівчина-"копія Анджеліни Джолі"

У Сирії загинула знаменита дівчина-"копія Анджеліни Джолі"
Джерело:  online.ua

Під час боїв за місто Джераблус, розташоване в кілометрі від турецько-сирійського кордону, загинула 22-річна Асія Рамазан Антар, яку в інтернеті прозвали "курдською Анджеліною Джолі" за схожість зі знаменитою американською актрисою.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на dailymail.co.uk.
За даними видання, дівчина загинула під час зіткнення з бойовиками "Ісламської держави". Перед своєю смертю вона взяла участь в ряді ключових битв у Сирії.
У жіночі загони народної самооборони Асія Антар вступила в 2014 році. За останні два роки вона воювала в основному з бойовиками на півночі Сирії. Своє прізвисько вона отримала після боїв в районі Манбідж, коли в соціальних мережах з'явилися її фотографії.




Як повідомляв ONLINE.UA, в Сирії під час атаки на місто Алеппо військ Башара Асада, союзником якого виступає президент РФ Володимир Путін, були застосовані хімічні бомби.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?