Мін'юст запускає одразу декілька нових сервісів ще в одному місті України
Категорія
Україна
Дата публікації

Мін'юст запускає одразу декілька нових сервісів ще в одному місті України

Мін'юст запускає одразу декілька нових сервісів ще в одному місті України
Джерело:  online.ua

Міністр юстиції України Павло Петренко і мер Сум Олександр Лисенко підписали Меморандум, який передбачає створення в місті нових установ для надання жителям міста якісних адміністративних послуг.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави Мін'юсту.
"Тільки-но підписав із сумським міським головою Олександром Лисенком Меморандум про об'єднання зусиль зі створення нових установ для надання громадянам зручних і комфортних сервісів", - повідомив він.
"Уже незабаром в історичній садибі Івана Харитоненка в Сумах запрацюють Палац шлюбу, Будинок юстиції та Центр надання адміністративних послуг", - також заявив Павло Петренко.



Історична будівля, де розташуються нові установи


За словами міністра, діяльність нових установ - "це абсолютно новий підхід до роботи з клієнтом, коли працівники максимально допомагатимуть, а не "відфутболюватимуть" їх, сподіваючись на отримання хабара".


"Мін'юст всіляко сприятиме процесам впровадження якісно нових європейських сервісів для наших громадян. Ми змінюємо країну для кожного українця)", - резюмував Павло Петренко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?