"Українського диверсанта" в Криму жорстоко катували: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

"Українського диверсанта" в Криму жорстоко катували: з'явилися подробиці

"Українського диверсанта" в Криму жорстоко катували: з'явилися подробиці
Джерело:  Крим.Реалії

Свої свідчення про «диверсії» в Криму співробітникам Федеральної служби безпеки Росії житель українського Енергодара Євген Панов дав під тортурами.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Крым.Реалии ».
Про катування щодо Панова заявила координатор Кримської правозахисної групи Ольга Скрипник на прес-конференції в Києві.
За її словами, інформацію про тортури Кримській правозахисній групі вдалося отримати від джерела в Криму, близького до силових структур.
Джерело стверджує, що затриманого три дні били, катували струмом і погрожували сексуальним насильством.
Інформацію підтверджує також брат затриманого Ігор Котелянець.
«Його катували кілька людей. На нього надягали наручники, скотчем прив'язували до стільця і ​​надягали мішок на голову. Після цього до безпорадної людини приєднували дроти і вмикали струм. Силовики погрожували Панову сексуальним насильством», - передає слова джерела брат затриманого Ігор Котелянець.
Скрипник також зазначає, що про тортури заявила дружина іншого затриманого у справі про «диверсії в Криму» - Андрія Захтея.
Як повідомляв ONLINE.UA, 12 серпня стало відомо, що в окупованому Сімферополі суд на закритому засіданні відправив громадянина України Євгена Панова, підозрюваного в організації диверсії в Криму, під варту терміном на два місяці.
Також в мережі з'явилося відео допиту затриманого в Криму "українського диверсанта" Євгена Панова, в якому він заявив, що справді готував диверсію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?