Скандал із захопленням обленерго в Черкасах: стали відомі подробності
Категорія
Події
Дата публікації

Скандал із захопленням обленерго в Черкасах: стали відомі подробності

Скандал із захопленням обленерго в Черкасах: стали відомі подробності
Джерело:  interfax.com.ua

Наглядова рада ПАТ "Черкасиобленерго" призначила тимчасово виконуючим обов'язки генерального директора компанії Михайла Петровського, однак старе керівництво не допускає його на територію заблокованого підприємства.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".
Як розповіли агентству в прес-службі Фонду держмайна (ФДМ), «наглядова рада призначила кандидатуру від Міненерговугілля новим т.в.о. гендиректора».
«Він зареєстрований в Єдиному держреєстрі і сьогодні прийшов приймати справи, однак старий керівник його не допускає на територію і не погоджується з рішенням наглядової ради в суді", - заявили в прес-службі.
Нагадаємо, група невідомих людей заблокувала виходи з території головного офісу ПАТ "Черкасиобленерго".
Конкурс з приватизації державного пакету акцій "Черкасиобленерго" запланований на IV кв. поточного року, напередодні ФДМ оголосив конкурс з вибору нового керівника для підприємства.
"Черкасиобленерго" експлуатує розподільні електричні мережі на території Черкаської області, надає послуги з транспортування та постачання електроенергії споживачам.
Державі в особі ФДМ належить 46% акцій "Черкасиобленерго", Garsenia Enterprises, пов'язаної з бізнесменом Костянтином Григоришиним, - 26,6% акцій, ПрАТ "УкрЕСКО" - 25%, відзначає «Інтерфакс-Україна».
Як повідомляв ONLINE.UA, будівельна компанія "Київміськбуд" заявила про припинення робіт з будівництва в Святошинському районі Києва до вирішення конфлікту з протестуючими проти забудови активістами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?