Колишній чоловік подруги Лещенко прояснив ситуацію з квартирою
Категорія
Україна
Дата публікації

Колишній чоловік подруги Лещенко прояснив ситуацію з квартирою

Колишній чоловік подруги Лещенко прояснив ситуацію з квартирою
Джерело:  online.ua

Анатолій Топольський, офіційний, але не фактичний чоловік подруги народного депутата від «Блоку Петра Порошенка» Сергія Лещенка Анастасії Топольської, прокоментував  скандал навколо купівлі Лещенко та Топольською квартири в центрі Києва.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Топольського.


«Ситуація складається зовсім трагікомічно - і в кинутого чоловіка героя-атошника записали, і підступна дружина обдурила-зрадила», - написав Топольський.


«Поясню один раз, щоб більше про це не говорити: 1. Анастасія Топольська, дійсно, моя колишня дружина, ми розлучилися в 2009 році. Прекрасна людина, хороший діджей. 2. Ми дійсно не розлучалися, банально не було часу на це. Але ось-ось ми розлучимося, мені вже приходила фігня з суду», - пояснив Топольський.


«3. Анастасія логічно переписала хату на Сергія, тому що в іншому випадку я б став співвласником, наскільки я розумію, і теоретично, якби був нехорошою людиною, став би проживати разом з ними. Думаю, це не кращий варіант для закоханих ... 4. Я дійсно не живу з dj Nastia багато років, вона мене не обманювала, не використала, я не допомагав їй будувати кар'єру тощо... Просто буває так, що люди розлюбили один одного» , - продовжив Топольський.


"От і все. У нас є прекрасна дочка - Улька, і вдячний її мамі за неї і за багато що в моєму житті. І щиро бажаю їй і Сергію щастя», - резюмував Топольський.


«Моє прізвище - Топольський, дж. нікнейм - Tapolsky, відповідно, Анастасія - Топольська. Легка плутанина, щоб вам не було нудно)», - також повідомив Топольський.


«І так, діджеї нормально заробляють. Якщо ви не слухаєте електронну музику, то це не означає, що її немає, все є, і дуже давно. У нас десятки тисяч аудиторії, вечірки, фестивалі і величезна культура», - так прокоментував Топольський озвучену Анастасією інформацію про те, що  вона в ролі діджея заробляє кілька тисяч євро за виступ. 


Як повідомляв ONLINE.UA,  в соцмережах почався скандал через дорогу квартиру Лещенко, на покупку якої він нібито позичив гроші у керівника "Української правди" Олени Притули, а частину нібито дала його цивільна дружина, діджей Анастасія Топольська.


Пізніше  Сергій Лещенко заявив, що гроші, заплачені за дорогу квартиру в центрі Києва, були їм чесно зароблені, і закликав антикорупційні інститути провести перевірку придбаного житла.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?