У Києві сталася страшна історія з викраденням дитини: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві сталася страшна історія з викраденням дитини: опубліковані фото

У Києві сталася страшна історія з викраденням дитини: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

У Києві батько побив матір дитини і організував викрадення дочки, в даний час дівчинку вивезли в Росію в Москву.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку dtp.kiev.ua в Facebook.


«Київ. Батько побив матір і викрав дочку. Вранці оголошували «перехоплення», однак чоловік без проблем зміг вивезти дитину в Москву", - сказано в повідомленні.


«Сьогодні о 7.30 ранку Діану вкрали. Вона так поспішала до школи ... Але ми вже спізнювалися ... Пішли удвох. Йшли за ручку. Раптом хтось вискочив з машини і закричав: "Діана, Діана!". Діана почула, моментально обхопила мене і стала кричати: "Мама, мамочка, будь ласка, неееет!!!!" Ми тримали один одного 10 хвилин .... Нас кидали об бордюр, я тільки намагалася, крім того, що міцно-міцно її тримати, стежити, щоб вона не вдарилася головою .... Але ми виявилися безсилі проти натовпу чоловіків ... », - написала в соцмережі користувач Катерина Кормич, яка представилася матір'ю дівчинки.


«Вони посадили її в машину, я кинулася за нею. Але мене випхали, закрили двері, машина поїхала. З моєю донечкою ... Якщо хтось бачив пригоду, в 7.30 ранку 09.09.16, за адресою Київ, Дніпровська набережна д. 19, будь ласка, відгукніться!», - також написала матір дівчинки.


«Батько - Ізбрехт Денис Вікторович, 16.04.1974 р.н., дочка моя - Ізбрехт Діана Денисівна, 22.06.2009 р. н. Дочка жила всі роки зі мною. Одного разу ми збиралися з сім'єю (з моїм другим чоловіком і другою дочкою) відправитися на Новий рік відпочивати, і попередили його, що поїдемо. Він сказав: ок. Але я лягла в лікарню, і ми не полетіли. Він розлютився, що ми самі не поїхали, і йому не дали з донькою виїхати. І готував крадіжку, як виявилося», - також написала мати Діани.


«05.06.2015 він з допомогою няні викрав у мене дочку. Вірніше, я сама віддала, в кіно сходити. Так як ніколи не перешкоджала їх спілкуванню. Після цього він прийшов і сказав: "Діана в Болгарії, і ти її не побачиш, поки не підпишеш документи". Я не стала нічого підписувати, пішла в поліцію. Але ніхто мені на той момент допомогти не міг, все говорили: йдіть до суду. Пішла. Він відомий рейдер. Всі суди в Москві і прокуратура у нього "схоплені", як виявилося», - продовжила мати викраденої дівчинки.


«Навіть опіка чомусь відмовлялася спілкуватися зі мною, як з мамою. Вони теж вирішили відібрати в мене дочка і передати батькові. Зараз ми чекали Верховний Суд, який практично неможливо підкупити, і він знав, що потрібно встигнути викрасти дитину до суду. Зараз я з ним розмовляла, він сказав, що я буду спілкуватися з донькою на його умовах, і коли я з ним домовлюся - тільки тоді побачу дочку. Вимагає, щоб я терміново прилетіла в Москву», - повідомила мати дитини.







Как сообщал ONLINE.UA,  в Киеве на улице Маршала Гречко водитель насмерть сбил десятилетнего ребенка на пешеходном переходе.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?