У Росії заборонили постачати в Україну важливу продукцію
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії заборонили постачати в Україну важливу продукцію

У Росії заборонили постачати в Україну важливу продукцію
Джерело:  online.ua

Російська Центральна енергетична митниця (ЦЕМ) повідомила про анулювання Федеральною службою з технічного та експортного контролю (ФСТЕК) Росії висновків, виданих російським учасникам зовнішньоекономічної діяльності на поставку нафтопродуктів в Україну.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.


Як заявив радник президента "Транснефти" Ігор Дьомін, рішення було прийнято "з метою забезпечення законодавства Росії в області експортного контролю".


На початку року повідомлялося, що ФСТЕК дозволила компаніям "Роснефть" і ЛУКОЙЛ поставляти дизельне паливо в Україну для цивільних цілей. Як раніше повідомляла "Транснефть", в травні прокачування в напрямку України склало 30 тисяч тонн дизпалива.


Як повідомляв ONLINE.UA,  з'явилося спростування інформації про те, що держпідприємство "Антонов" має намір заборонити російським авіакомпаніям експлуатувати літаки сімейства "Ан" за межами Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?