ЗМІ дізналися про розкішні будинки великого армійського чину: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗМІ дізналися про розкішні будинки великого армійського чину: з'явилося відео

ЗМІ дізналися про розкішні будинки великого армійського чину: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Начальник Академії сухопутних військ України, генерал-лейтенант Павло Ткачук отримав від держави чотири квартири, які передав іншим особам або продав, і володіє трьома будинками, інформації про яких немає в його декларації про доходи.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на програму Слідство.Інфо "Громадського телебачення".


"Поки тисячі офіцерів роками чекають власну квартиру, Ткачук з сім'єю примудрилися відхопити у держави цілих чотири. І ще у них три будинки і три джипа. При цьому в декларації у генерала в розділі "нерухоме майно"- одні нулі", - зазначають журналісти.


Згідно з інформацією, свою першу квартиру на себе і сім'ю генерал отримав ще в 90-х роках: 4-кімнатні апартаменти в місті Ізяслав, у Хмельницькій області.


Квартиру, за даними розслідувачів, чоловік переписав на дочку Олену, яка згодом її продала. Ще одну квартиру офіцер отримав в Тернополі.


"За документами Міноборони, в Тернополі пан Ткачук мав трикімнатну квартиру. Однак насправді це виявився цілий котедж з окремим входом і підземним паркінгом", - повідомляє Слідство.Інфо.


Журналісти відзначають, що у цього житла в Тернополі зараз інший господар. Апартаменти в більш ніж 200 кв. метрів, які генерал отримав від держави, він переписав на дружину, яка згодом житло продала.


Наступну квартиру в 100 кв м, згідно з інформацією, генерал отримав у Львові, коли очолив Національну академію сухопутних військ. Нерухомість була переоформлена на його сина Андрія Ткачука, який зараз живе за кордоном, і працює в українському посольстві в Німеччині.



Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше журналісти програми "Схеми" повідомили, що колишній генпрокурор Віктор Шокін, якого в березні президент відправив у відставку, записав на свою цивільну дружину і дитину багато майна, про що не вказав в декларації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?