Порошенко прийняв гучне рішення щодо замішаного в історії з хабарем губернатора
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко прийняв гучне рішення щодо замішаного в історії з хабарем губернатора

Порошенко прийняв гучне рішення щодо замішаного в історії з хабарем губернатора
Джерело:  online.ua

Президент Петро Порошенко звільнив главу Київської обласної державної адміністрації Максима Мельничука, який може бути причетний  до справи про підозру в отриманні хабара в розмірі 200 тисяч гривень заступником губернатора Київської області Ігорем Любко.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на указ президента №389, опублікований на сайті глави держави.


В указі зазначається, що губернатор звільнений, згідно з поданою ним заявою.


Раніше генеральний прокурор Юрій Луценко повідомив, що слідство вивчає роль глави Київської ОДА Максима Мельничука в історії з хабарем, за підозрою в якому був затриманий його заступник Ігор Любко.


Луценко також повідомив, що "кілька днів тому Мельничук терміново подав у відставку".


Нагадаємо, 9 вересня стало відомо про затримання заступника голови Київської обласної державної адміністрації Ігоря Любко, який через посередника - начальника управління Департаменту охорони здоров'я Київської ОДА - вимагав та отримав неправомірну вигоду в розмірі 200 тис. грн. від своєї підлеглої за безперешкодне переведення в інший державний орган.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в Одеській області Служба безпеки України спільно з прокуратурою затримали одного з керівників Інституту сільського господарства "Причорномор'я" Національної академії аграрних наук України на хабарі в півмільйона грн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?