У «Антонова» зробили резонансну заяву щодо зв'язків з Росією
Категорія
Україна
Дата публікації

У «Антонова» зробили резонансну заяву щодо зв'язків з Росією

У «Антонова» зробили резонансну заяву щодо зв'язків з Росією
Джерело:  online.ua

Український авіаконцерн "Антонов" підтвердив відсутність кооперації з Російською Федерацією, в 2016 році "Антонов" не випустить жодного літака через брак комплектуючих після розриву зв'язків.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНН.


"Відсутність кооперації з Росією по літакам не полегшило життя "Антонову". З іншого боку, це не є фатальною проблемою. Зараз співпрацю згорнуто", - заявив заступник начальника відділу перспективних розробок компанії "Антонов" Андрій Хаустов в ефірі радіо "Вести".


За його словами, на недобудованих літаках сімейства «Ан» намагатимуться замінити всі російські комплектуючі на комплектуючі інших виробників.


Хаустов також підтвердив, що в 2016 році жодної машини концерном випущено не буде. Основу радіообладнання для літаків Ан-148 і Ан-158, за словами представника "Антонова", концерн купує зараз у канадської компанії Esterline.


Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше з'явилося спростування інформації про те, що держпідприємство "Антонов" має намір заборонити російським авіакомпаніям експлуатувати літаки сімейства "Ан" за межами Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?