У Росії незвично пояснили слова Путіна про наступника
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії незвично пояснили слова Путіна про наступника

У Росії незвично пояснили слова Путіна про наступника
Джерело:  online.ua

Говорячи про те, що  Росії потрібна на посаді президента людина молода, але зріла, глава РФ Володимир Путін  мав на увазі себе, заявив російський журналіст і історик Микола Сванідзе.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Ехо Москви».


Відповідаючи на питання, кого, на його думку, мав на увазі президент РФ Володимир Путін, коли говорив про свого «молодого і зрілого» наступника, Сванідзе сказав: «У зв'язку з тим, що вічне життя поки що ще не придумана, то наступник, напевно, рано чи пізно буде ».


«Побажаємо здоров'я нашому президентові, але не можемо висловити сумніви в тому, що у кожної людини є своя біологічний межа. Тому колись буде і наступник. Але я думаю, що якщо говорити про те, що мав на увазі Володимир Володимирович, я думаю, він мав на увазі відразу дві речі. Про себе, звісно, ​​він мав на увазі, себе. Молодий і зрілий він сказав, по-моєму, це він сам», - вважає Сванідзе.


"Абсолютно впевнений. Що Володимир Володимирович Путін мав на увазі себе, коли говорив, що молодий і зрілий. Насправді. Але в той же час, оскільки іноземці дурні, в тому, що стосується наших реалій, їх легко навколо пальця обвести. То він їм як би дав зрозуміти, що він не буде, як Карімов, сидіти вічно. І, може бути, вони навіть це саме так і зрозуміли. Може бути», - сказав російський історик.


Як повідомляв ONLINE.UA, в соціальних мережах бурхливо обговорюють відеокліп пісні "Заміж за Путіна", в якому жіночий хор "Ломові бабусі" співає про свої фантазії, пов'язані з президентом РФ Володимиром Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?