Черв'як в солдатській каші шокував соцмережі: опубліковано фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Черв'як в солдатській каші шокував соцмережі: опубліковано фото

Черв'як в солдатській каші шокував соцмережі: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилася фотографія каші з черв'яком, якою годують бійців Збройних Сил України, при цьому в соцмережах видали багато емоційних коментарів з цього приводу.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook українського журналіста і телеведучого Майкла Щура, який в даний час проходить службу в армії.


«Як вам цей черв'ячок? Фірма, яка годує солдатів в Десні, здивувала знову. Це недільний обід. Причому, крім цього хробака, цікавою була реакція на нього», - написав Щур і опублікував відповідне фото.


«Думаєте, в їдальні сказали "Яке жахливе непорозуміння!", або "Вибачте!", або "покараємо винних"? Ні. Вони зайшли з іншого боку: "А звідки я знаю, що це не ти його підкинув?" І: "Це черв'як, підкинутий пізніше, тому як варений черв'як не може залишатися білим!" Ось так», - розповів телеведучий.


«Через черв'яків в м'ясі почався заколот на броненосці "Потьомкін". Не треба повторювати помилок минулого. Воїнів потрібно годувати добре», - прокоментував у своєму Facebook відомий український блогер Антон Ходза.




Denys Zhukowsky: А ми в Десні рибу з мухами жерли.


Олександр Мазур: Бірюков сказав, що у нас армія забезпечена краще за всіх у світі, так що не брешіть.


Maksim Popov: 5 років тому обід виглядав так само. С - стабільність.




Pavlo Stanishevsky: Протеїнова добавка від МО? Ніякими іншими версіями пояснити неможливо.


Андрій Данченко: "Це черв'як, підкинутий пізніше, тому варений черв'як не може залишатися білим!" А чувак розбирається в приготуванні черв'яків.


Нагадаємо, раніше  позаштатний радник президента України Петра Порошенка Юрій Бірюков пояснив, чому поки не вдалося підвищити якість сухих пайків для військовослужбовців Збройних сил України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?